Veelgestelde vragen

Wat is Diamond Painting?

Diamond Painting is een creatieve hobby waarbij kleine harsdiamantjes op een canvas met een plaklaag worden geplaatst. Het resulteert in een glinsterend en kleurrijk kunstwerk dat lijkt op een mozaïek.

Hoe werkt Diamond Painting?

Bij Diamond Painting wordt het canvas bedekt met een beschermende laag en voorzien van symbolen die overeenkomen met de kleuren van de diamantjes. Met behulp van een speciale pen worden de diamantjes op het canvas geplaatst, één voor één, op de juiste plekken.

Wat zit er in een Diamond Painting kit?

Een Diamond Painting kit bevat een canvas met patroon, voorgesorteerde diamantjes, een pen, wax voor de pen, opbergzakjes en een schudbakje.

Hoe kies ik de juiste maat voor mijn Diamond Painting?

Bij het kiezen van de maat voor je Diamond Painting, moet je rekening houden met de gewenste mate van detail en de tijd die je eraan wilt besteden. Kleine maten zijn geschikt voor beginners en snellere projecten, terwijl grotere maten meer geduld en toewijding vereisen.

Wat zijn de verschillende soorten Diamond Painting diamantjes?

Er zijn twee belangrijke soorten diamantjes: ronde en vierkante. Ronde diamantjes zijn makkelijker te plaatsen en geschikt voor beginners. Vierkante diamantjes passen strak tegen elkaar aan en zorgen voor een voller "mozaïek" effect.

Wat moet ik doen als ik diamantjes tekort kom?

Vervelend om te horen dat u steentjes mist. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en komt door het feit dat het pakket met de hand is ingepakt. We kunnen de steentjes nasturen. U kunt contact opnemen met het contactformulier en daarbij de DMC-code vermelden van de missende steentjes.